MusicMash

All About Music

Στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα το Raise Your Voice Tour

Στα πλαίσια του Raise Your Voice Tour, σε 5 πόλεις στην Ελλάδα, η Playfalse παρουσιάζει το show της Αθήνας στις 22 Οκτώβρη 2016 στο AN club ‘official’ με τα συγκροτήματα:

All Vows Collapse

Foray Between Ocean

Still Falling

End Cycle

Destiny Default

Είσοδος : 6 €
Ώρα έναρξης: 20:00

Facebook event: http://www.facebook.com/events/546335498889420/

Big_athens
All Vows Collapse
(Modern Metal/Hardcore – Athens)

Οι All Vows Collapse είναι μία πενταμελής modern metal/hardcore μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησε το 2012. Στις αρχές του 2015 οι AVC κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο 5-track Ep τους μέσω της Playfalse Records το οποίο απέσπασε αρκετά καλές κριτικές από τα διάφορα zines/blogs κτλ.Από το 2012 οι AVC έχουν μοιραστεί τη σκηνή με διάφορα ονόματα του ξένου μουσικού χώρου (Hatebreed, Madball, Length of Time, The Ghost Inside, Stick To Your Guns, Architects) καθώς και έχουν συμμετάσχει και σε πολλά local lives και festival (New Long Fest, Defcon, Slap N’ Panic). Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα βρίσκεται στη διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού για την επόμενη full length κυκλοφορία τους όπως και στην παρουσίαση του ήδη υπάρχοντος υλικού τους όπου τους δίνεται η ευκαιρία.

https://www.facebook.com/allvowscollapse
https://allvowscollapseofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/playfalseofficial
https://www.youtube.com/AllVowsCollapse
https://www.youtube.com/user/playfalse

Foray Between Ocean
(Death Metal – Athens)

Οι Foray Between Ocean είναι ένα ελληνικό project με βάση την Αθήνα. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2015 από τον κιθαρίστα Θέμη Ιωάννου και τον ντράμερ Κώστα Μυλωνά. Μετά από λίγο καιρό το line up της μπάντας το ολοκλήρωσαν οι Διονύσης Χρηστοδουλάτος, Γιάννης Τούσσας και Ηλίας Μπουζέας. Στις 15 Ιουνίου βγήκε σε παγκόσμια κυκλοφορία η πρώτη τους δισκογραφική δουλεία με τίτλο “Depression Neverending” από την οποία και έχει αποσπάσει τα καλύτερα reviews από Ελλάδα και εξωτερικό σε περιοδικά και online zines.

https://www.facebook.com/ForayBetweenOcean
https://foraybetweenocean.bandcamp.com/
https://foraybetweenocean.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/foraybetweenocean/
http://foraybetweenocean.com/
https://www.youtube.com/c/ForayBetweenOcean
https://open.spotify.com/artist/1yht2sDg2trwAH0qei2AQN

Special Guests: Still Falling
(Technical/Progressive/Atmospheric Metal)

Οι Αθηναίοι Still Falling, ενεργοί από το 2009 είναι ένα συγκρότημα που κινείται στον ακραίο ήχο συνδυάζοντας την Death metal αισθητική τους με τα καλύτερα στοιχεία Μελωδικού και συνάμα Ογκώδη ήχου, δίχως να θυσιάζουν ποτέ το πρώτο στοιχείο για το δεύτερο. Τον Ιούλιο του 2016 κυκλοφόρησαν την τέταρτη δισκογραφική τους δουλειά ονόματι “Free of Avidya” έπειτα από 2 κυκλοφορίες EP και ενός Digital Single. Έχοντας αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές από Ελλάδα και εξωτερικό για τη νέα τους κυκλοφορία και με ανανεωμένο line-up, οι Still Falling αποδίδουν ένα live show γεμάτο ένταση και συναίσθημα.

https://stillfalling.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/stillfallingband/
https://www.youtube.com/user/stillfallinggr

End Cycle
Modern Metal/Metalcore – Thessaloniki)

Οι End Cycle είναι ένα νέο Modern Metal/Metalcore συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν το 2014 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν το πρώτο EP με τίτλο Fire Walk With Me από την Straight From the Heart Records. Μέτα από ένα χρόνο και κάποιες αλλαγές στο line up κυκλοφορήσαν σε μορφή digital single το κομμάτι “Ghost Lights” το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές από το κοινό. Επιπλέον σε αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιήσει αρκετά lives με σημαντικότερα αυτά, ως opening act των Deez Nuts, Comeback kid, Caliban, Sunburst και Jinjer. Αυτή την περίοδο τελειώνουν τις ηχογραφήσεις από το debut album από το οποίο πριν λίγο καιρό δημοσιεύθηκε ένα single, μαζί με βίντεο κλιπ με τίτλο “Concrete”. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές φθινόπωρου.

https://www.facebook.com/EndCycleBand
https://weareendcycle.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/end_cycle
https://www.youtube.com/user/EndCycleBand

Destiny Default
(Progressive Metalcore – Larisa)

Οι Destiny Default ένα συγκρότημα από την Λάρισα, λειτουργούσε υπό άλλο όνομα από το 2010 αλλά μετά από κάποιες αλλαγές δυναμικού το 2014 μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους ΕΡ με όνομα Symmetry Setting το οποίο κυκλοφορεί μέσω της Straight From The Heart Records. Έχοντας αρκετές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται στο στάδιο σύνθεσης του πρώτου full length album τους, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2017, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το πρώτο single του album.

Big_athens

Supported by:
http://www.monsterenergy.com/
Playfalse
Nico Tattoo Crew Athens
Dark Riders bike store
METAL HAMMER GREECE (Official)
Big Mouth

 

Show More