Οι Andy Rocks είναι ένα underground σχήμα που ήδη έχει αρχίσει να ανοίγει τα φτερά του και περιμένει την πρώτη του αναγνώριση. Έπειτα από το πρώτο τους ΕΡ κάνουν το μεγάλο βήμα της καριέρας τους με το ντεμπούτο τους, υπό τον τίτλο “Look At What We’ve Done”.

Ήδη με τα singles τους, οι Γερμανοί δείχνουν τι πρεσβεύουν τόσο οι ίδιοι όσο και η μουσική τους. Σε μία ωραία μίξη δεκαετιών και ήχων, το συγκρότημα αναδεικνύει το στυλ του, τόσο με σκληράδα όσο και με αισθησιασμό. Μάλιστα η τραγουδίστρια Andrea βγάζει μια αλλόκοτη ποπ χροιά, που ταιριάζει τέλεια με την τραχύτητα της κιθάρας και αυτό αποτελεί ένα μοναδικό στοιχείο στον γεμάτο επιρροές χαρακτήρα τους.

Το “Look At What We’ve Done” είναι ένα άλμπουμ που τα δίνει όλα με μια hard rock και punk ατμόσφαιρα, που είναι πολύ μεστή και γεμίζει το σύνολο από καταιγιστικά riffs αλλά και αισιόδοξες, φωτεινές στιγμές από την αρχή μέχρι το τέλος. Ειδικά οι φίλοι των Bon Jovi, Guns N Roses και Led Zeppelin θα το λατρέψουν, χωρίς αμφιβολία.

Μετά το ΕΡ τους, το νέο αυτό άλμπουμ δείχνει πραγματική αγάπη και πάθος για την τέχνη τους, ενώ δείχνουν γιατί η χώρα τους είναι ροκομάνα και μεταλομάνα, με την κουλτούρα αυτή να είναι σαν μάθημα σχολείου, που τους μπολιάζει και τους γαλουχεί με αυτό τον τρόπο.

Το “Look At What We’ve Done”, φανερώνει πραγματικά πως αυτό που κάνουν είναι ένα rock n roll πάρτι γεμάτο ζωντάνια.

 

**Το review πραγματοπιήθηκε από τον Μανώλη Μ.**

 

https://andy-rocks.jimdosite.com

https://www.instagram.com/andyrocks4u

https://www.facebook.com/AndyRocksBand/

https://soundcloud.com/user-470300324

https://andyrocks.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/channel/UCNqp9m7EUyzcL7A-BV03zAw

Andy Rocks – Get me a drink

https://www.youtube.com/watch?v=yVYYwfSntHU

Andy Rocks – Regret

https://www.youtube.com/watch?v=-juhbQjM6lQ

Andy Rocks – Look at what we’ve done – Official Lyric Video

https://www.youtube.com/watch?v=5sl7VFAuN9o&t=84s

DIGITAL DETOX – VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=0JAVHe526PA