Οι εντυπωσιακοί space rockers Black Sky Giant,  από το Rosario της Αργεντινής, κυκλοφορούν την κορυφαία δουλειά τους “Planet Terror” σε περιορισμένες εκδόσεις βινυλίου.
Pre-order and listen to “Planet Terror” here

Overview

Τι συμβαίνει όταν το psych groovy rock n roll συναντά τον νοτιοαμερικάνικο αέρα; Πως μπορεί το project ενός ανθρώπου να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το spaced-out την τελευταία δεκαετία;
Η απάντηση έρχεται από το Rosario της Αργεντινής, στη μορφή ενός και μόνο δίσκου. Οι Black Sky Giant είναι το έργο ζωής ενός μουσικού που έλαβε προσεκτικά υπόψιν όλα όσα συνέβησαν στο πεδίο του μοντέρνου ατμοσφαιρικού rock και τα εφάρμοσε στην έμπνευση και το προσωπικό του στυλ.
Το “Planet Terror” είναι η δεύτερη δουλειά του και έχει ήδη προκαλέσει θετικότατες αντιδράσεις παγκοσμίως από τον πρώτο μήνα της ύπαρξης του. Ένα αψεγάδιαστο album ταξιδιάρικης, ψυχεδελικά ατμοσφαιρικής μουσικής, με χαλαρό vibe και παιγμένο με ακρίβεια αποτελεί ένα από τα πρώτα highlights του 2021.
Η Made Of Stone Recordings με ενθουσιασμό ανακοινώνει την κυκλοφορία του “Planet Terror” σε περιορισμένες, αναλογικές εκδόσεις βινυλίου 180 γραμμαρίων, διαθέσιμες για pre-order και με release date την 01.06.2021.

Tracklist:

1. Planet Terror
2. Asteroid Hermit
3. Ghost Valley Truckers
4. Ulameth (Endbringer)
5. Perpetual Waves To Come
6. Yithian Time Travellers
7. The Phantom Gun

“In the twilight of time, the giant will soar through the black skies of eternity, telling stories to come…”

Composed, recorded, mixed and mastering by Black Sky Giant – January 2021.

Cover art and logo by Pablo González: instagram.com/gonzoskulls/

“Planet Terror” on YouTube
Facebook
Website
Copyright © 2021 Made Of Stone Recordings, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.Our mailing address is:

Made Of Stone Recordings

66 Mammoth Street

Thessaloniki 54454

Greece