Δείτε το βίντεο εδώ:

Οι Cosmotheory είναι ένα ελληνογερμανικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2021 από τα σημερινά δύο μέλη, τον Billy Adams (Βασίλης Παπαδάμ) και τον Conni ”Comet” Steinke. Είναι ένα μουσικό έργο που ανήκει στον Billy Adams που γράφει τη μουσική, τους στίχους, είναι ο βασικός τραγουδιστής, κιθαρίστας και επίσης ο κύριος παραγωγός του συγκροτήματος.

Η Conni υπηρετεί ως βοηθός παραγωγού, ενορχηστρωτής χορωδίας/δεύτερων φωνητικών αλλά και ως τραγουδίστρια (γυναικεία φωνητικά). Στις 8 Μαΐου οι Cosmotheory κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο σινγκλ ”City Of My Heart”, μια ροκ μπαλάντα που γράφτηκε το 2019 από τον Billy Adams.

Το έργο περιέχει προς το παρόν μόνο ηχογραφήσεις στούντιο, σύνθεση τραγουδιών και παραγωγή, με μελλοντικά σχέδια να μετατραπεί σε ολοκληρωμένο συγκρότημα.Τώρα, το δίδυμο μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο single τους ”Unfinished Business”.
Το νέο single είναι online στο YouTube, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες ροής και ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα επερχόμενα σχέδια θα αποκαλυφθούν από τα social media του συγκροτήματος το επόμενο διάστημα.