Μελωδικό glam rock από την Αυστραλία με πολύ χρώμα, χορογραφίες και ευχάριστη διάθεση μας προσφέρουν  οι Crosson, το σχήμα του ελληνικής καταγωγής Jason Crosson. Το Live at the Orpheum κυκλοφορεί σε box set που περιλαμβάνει blu ray disc + cd και υπόσχεται να ξεσηκώσει όλους τους ροκάδες και μεταλλάδες που θέλουν χαρούμενη, δυνατή, ανεβαστική μουσική.

Εκτός από τα στάνταρ κομμάτια των Crosson που από μόνα τους θα αρκούσαν για ένα δυνατό πρόγραμμα, αφού το σχήμα έχει ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο, οι Crosson κάνουν δύο απρόσμενες διασκευές στα κλασικά We Will Rock You των Queen και Money, Money, Money των ABBA, σε εκτελέσεις που ξεσηκώνουν το κοινό.

Τεχνικά έχει γίνει ό,τι καλύτερο για να αποδοθεί πιστά το live τόσο ηχητικά, όσο και οπτικά. Οι Crosson δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στο οπτικό κομμάτι με φανταχτερά και χρωματιστά κοστούμια, 2 εκρηκτικές χορεύτριες και πολλά φώτα και άλλα οπτικά εφέ που θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα τραγούδια των Crosson αποδίδονται εξαιρετικά και το σχήμα πιάνει τρομερή απόδοση στο live του, κάτι που εντυπωσιάζει, καθώς ίσως μόνο στους KISS μπορεί να συναντήσει κανείς ξανά τόση έμφαση στη λεπτομέρεια. Όλο αυτό δείχνει την επαγγελματική δουλειά που έχουν κάνει οι Crosson, μια δουλειά που σίγουρα τραβάει την προσοχή όχι μόνο των οπαδών του glam rock και glam metal, αλλά γενικότερα όλων των οπαδών του rock και σκληρού ήχου που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μελωδία και τα καλά τραγούδια.

Το Live at the Orpheum είναι ένα live άλμπουμ που θα σας μαγέψει. Δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν ακροατή χάρη στον επαγγελματισμό με τον οποίο είναι στημένο στην εντέλεια. Παρόλο που κάποιοι θεώρησαν το glam νεκρό, οι Crosson αποδεικνύουν ότι ακόμα είναι alive and kicking! Περιμένουμε με χαρά να δούμε το show τους live και σε κάποια σκηνή στην Ελλάδα!

 

**Το review πραγματοπιήθηκε από τον Μανώλη Μ.**

 

 

www.crosson.com.au

www.facebook.com/crossonrock

www.youtube.com/crossonrock

www.instagram/crossonrock  

www.reverbnation.com/crosson

www.facebook.com/galaxyrecordsAUS