Οι Deus Culpa κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο ‘’Roots’’ την 1η Μαρτίου 2021. Το ΕΡ είναι διαθέσιμο στο κοινό σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Tidal, Amazon Music, Deezer κ.α.).

Το ‘’Roots’’ περιέχει τα τραγούδια ‘Lost in the Way’’, ‘’ Root’’, ‘’Room to Breathe’’ και ‘’Not Givin Our Nation’’ και αναφέρεται λυρικά σε επίκαιρα ζητήματα με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν οι ακροατές απολαμβάνοντας παράλληλα την προσεγμένη κορύφωση των συνθέσεων που οδηγεί το ενδιαφέρον τους έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Οι Deus Culpa που αποτελούνται από τους Νικόλαο Τσιαμπάο (φωνητικά) και το Λορέντζο Μπουχάγιερ (κιθάρες) ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι στην Αθήνα, το 2019 και συστήθηκαν στη μουσική σκηνή με hard rock/melodic metal ήχους, μέσα από το πρώτο τους single “Root”, το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από το κοινό.

Η ηχογράφηση του πρώτου άλμπουμ της μπάντας, το οποίο αποτελείται από 4 κομμάτια, πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πολύωρες πρόβες και συνθέσεις, στα τέλη του 2020 με τη συνεργασία του bk Studios.

Επόμενος σταθμός για τους Deus Culpa είναι η ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ μέχρι τα τέλη του χρόνου και η συνεργασία με κάποια δισκογραφική εταιρεία.

Μπορείτε  να ακούσετε το EP εδώ: https://soundcloud.com/deusculpaofficial/sets/roots-ep/s-PugVtiSzzQG

 https://deusculpaofficial.bandcamp.com/releases 

 https://www.facebook.com/DeusCulpaOfficial 

https://www.instagram.com/deusculpaofficial/ 

 https://soundcloud.com/deusculpaofficial 

https://www.youtube.com/channel/deusculpaofficial