Πόρτες: 21:00
Προπωληση: 10€
Είσοδος: 12€
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr, Ουλαλούμ

Έχοντας τα τελευταία χρόνια διαγράψει μία διόλου ευκαταφρόνητη πορεία με παρακαταθήκη τις δεκάδες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό πλάϊ σε κάποια εκ των σημαντικοτέρων ονομάτων του ήχου που εκπροσωπούν,οι symphonic metallers Enemy of Reality θα επισκεφτούν το Σάββατο 22 Απριλίου την Πάτρα, στα πλαίσια της προώθησης του τρίτου album τους ‘Where Truth May Lie’, που κυκλοφορεί σε CD και limited edition βινύλιο, μέσω του Vinylstore, αλλά και ψηφιακά μέσω όλων των διαδεδομένων online streaming services.
Στην έκδοση βινυλίου περιέχεται αποκλειστικά και το τραγούδι “Την Πατρίδα M’ Έχασα”, που το συγκρότημα κυκλοφόρησε στις 19 Μαϊου 2021 ως φόρο τιμής στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (1916-1923).

Ο ήχος των Enemy of Reality είναι μελωδικός και επιβλητικός, έχοντας ως όχημά του την υπέροχα ευέλικτη φωνή της soprano Ηλιάνας Τσακιράκη, γνωστής και από τη πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “The Great Mass”, των Ελλήνων death metal pioneers, Septicflesh.
Το τρίτο, πολυανεμενόμενο album των Enemy of Reality ‘Where Truth May Lie’ διέπεται για άλλη μια φορά από μία ενιαία θεματική, μία άκρως σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου, φόβου, πάθους, εκδίκησης και οδύνης, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Εμφανής είναι και η μουσική εξέλιξη, μιας που αυτή την φορά γίνεται έντονη χρήση παραδοσιακών οργάνων όπως η Κρητική λύρα και ο αυλός. Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα των Enemy of Reality, είναι ιδιαίτερα πνευματικό και βαθιά συναισθηματικό.

Ακούστε το “Where Truth May Lie στο Spotify:
https://bit.ly/EOR_WTML_spotify
Παρακολουθήστε τα video clip του ‘Where Truth May Lie’:
‘Downfall’

‘Serenade of Death’
https://www.youtube.com/watch?v=Uvk9WAHqHnc…
Ακολουθήστε τους Enemy of Reality:
FB: https://www.facebook.com/enemyofrealityofficialpage
IG: https://instagram.com/enemyofrealityofficialband
Celéne
Οι Celéne αποτελούν ενα ατμοσφαιρικό Black Metal σχήμα με διάφορες επιπλέον επιρροές , όπως gothic/doom αλλά μεταγενέστερα και post/Blackgaze μεταξύ άλλων. Η πρώτη κυκλοφορία του σχήματος , με την συμβολή τμήματος της χορωδίας της πολυφωνικής Πατρών, το Concept album “Natale Tenebris” το οποίο αποτελεί ενα μοντέρνο Metal ορατόριο, έλαβε χώρο στις αρχές του 2016. Το δεύτερο κατα σειράν άλμπουμ με τίτλο “Rêves de Novembre d’Or” αποτελεί ενα μουσικό ψυχογράφημα και κινείται σε πιο ατμοσφαιρικά αλλά και σκιώδη μονοπάτια .

Έχουν συμμετάσχει σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις συμπεριλαμβανόμενων των “Noise me me Up” και “Artware Festival” και έχουν αποτελέσει opening act για σχήματα όπως οι Firewind (2017) και οι Antimatter (2019).

Αυτόν τον καιρό οι Celéne εργάζονται πάνω στον τρίτο τους δίσκο , που αναμένεται την άνοιξη του 2023