ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ METAL – BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ EXIT
Το ταξίδι των EXIT ξεκίνησε όταν ο Beni Sax και οι αδερφοί Haller ίδρυσαν το συγκρότημα αφού τελείωσαν το λύκειο το καλοκαίρι του ’95. Ο Andy Bieri εντάχθηκε στη μπάντα το 2002 μετά την αποχώρηση του πρώτου ντράμερ από το συγκρότημα. Από τότε, τα παιδιά ανέπτυξαν συνεχώς τις ικανότητές τους και ο ήχος έγινε έντονος, δυνατός και επιθετικός.
Εμπνευσμένο όχι μόνο από τις old school death metal μπάντες, αλλά και από το thrash metal, το hardcore ή το grind core, το συγκρότημα παρήγαγε πέντε ολοκληρωμένα άλμπουμ και έγινε μια σημαντική μπάντα στην ελβετική metal σκηνή.
Λόγω του αδιάσπαστου κινήτρου τους να παίζουν σόου, οι EXIT έχουν κάνει όνομα ως ένα ισχυρό και συναρπαστικό ζωντανό συγκρότημα.


Σε πολλές παραστάσεις σε Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία και Ρωσία τα τελευταία χρόνια, το συγκρότημα επιβεβαίωσε τη φήμη του και είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες.
Για ιατρικούς λόγους, οι EXIT αναγκάστηκαν να παραλείψουν σχεδόν κάθε συναυλία το 2020 και το 2021 μέχρι να αναρρώσει πλήρως ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Beni. Επιπλέον, ο Steve έφυγε από το συγκρότημα την άνοιξη του 2022. Ευτυχώς, τα τρία εναπομείναντα μέλη βρήκαν γρήγορα ένα εξαιρετικό αντικαταστάτη στον επί χρόνια φίλο τους και κατασκευαστή κιθάρας UrsKuratle. Με νέο υλικό, πλήρως αναρρωμένοι και με νέα σύνθεση, τα παιδιά είναι έτοιμα να επιτεθούν ξανά!

 

https://www.facebook.com/EXIT666com

https://www.instagram.com/exit_metal_666/

https://music.apple.com/ch/album/traces-of-human-existence/1504583483

https://exit666.bandcamp.com/music