Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Οι GrandeFox είναι ένα σχήμα το οποίο ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013 όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα την έδρα του.Ιδρυτικά μέλη του σχήματος είναι ο Ζαο Λευτέρης (κιθαρίστας – συνθέτης – visuals) και ο Μπερζαμάνης Νίκος (Frontman – τραγουδιστής – στιχουργός). Το ρόλο του drummer έχει κατοχυρώσει ο Δημήτρης Λουκάς όπως επίσης και το ρόλο του μπασίστα ο Γιώργος Χάικας

Το συγκρότημα μέχρι στιγμής δημιούργησε στο διάστημα των οχτώ χρόνων ενεργής παρουσίας του 4 δισκογραφικές δουλειές , το LP Album “SpaceNest” , το EP Album “Kulning“, το Single Album “Documento“και το τελευταίο και πρόσφατο LP Album ‘’EmptyNest’’ που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021. Το κάθε project συνοδεύεται πλήρως και με οπτικό υλικό όπως Artwork , Video Clips και Φωτογραφήσεις που τα αντιπροσωπεύουν.

Το συγκρότημα έχει συμμετάσχει σε διάφορα live shows και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συνευρεθεί με πολλά σημαντικά σχήματα του χώρου . Μερικά από αυτά είναι το πρόσφατο μίνι τουρ τους σε Βουλγαρία και Ρουμανία με τους μεγάλους Godsmack και οι συμμετοχές τους σε live με Nightstalker , Emerald Sun , Purple People Eater , Project Theory , Shotgunz και πολλούς άλλους.Η μπάντα επίσης έχει εμφανιστεί live σε αρκετές λέσχες μοτοσυκλετιστών όπως οι Argoriders MCC Hellas και οι ChopperRiders.

Official Website :www.grandefox.gr  

Bandcamp :https://grandefox.bandcamp.com/  

Facebook :https://www.facebook.com/outofnesta  

Instagram :https://www.instagram.com/grande_fox_official/  

YouTube :https://www.youtube.com/user/cameramixtz  

Spotify :https://open.spotify.com/artist/7EgyTfkdvnQMo7e7FRsO6u