Δείτε το βίντεο εδώ:

BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Greengoat είναι ένα Psychedelic Stoner Rock συγκρότημα από τη Μαδρίτη (Ισπανία), που συνδυάζει έντονη παραμόρφωση και ρυθμικές προόδους, με καθηλωτικές ακολουθίες και ονειρικά τοπία.
Οι Greengoat γεννήθηκαν στα τέλη του 2021, όταν η ντράμερ Ruth Kalypso Moya (Suevicha, Dashara, Magnus Ficus) και ο κιθαρίστας Ivan Flores (Dsgarre, Magnus Ficus) ήρθαν σε επαφή με δύο μέλη των Nethervault με την ιδέα να συνεργαστούν σε ένα νέο project.
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP “Unleash the Fire” τον Δεκέμβριο του 2022, οι Greengoat ανανεώνουν τη μπάντα τους, παραμένοντας ο Ivan Flores και η Ruth Kalypso να συνεχίζουν ως ντουέτο.
Ο ήχος τους κινείται ανάμεσα σε έντονο fuzz και παραμόρφωση, αφήνοντας χώρο για αρμονικά περάσματα, πειραματικές ακολουθίες και δυνατούς ρυθμούς με ποικίλες επιρροές, από μπάντες όπως οι Clutch ή οι Black Sabbath, εώς πολύ διαφορετικές όπως οι Deep Purple ή οι Pink Floyd.
Αυτή τη στιγμή οι Greengoat παρουσιάζουν το τελευταίο τους single “A.I.”, την πρώτη προώθηση του ομώνυμου επερχόμενου άλμπουμ τους που αναμένεται στα τέλη του 2023.

LINKS

STREAMING PLATFORMS

BANDCAMP  

https://greengoat.bandcamp.com/track/a-i

SPOTIFY  

https://open.spotify.com/album/4MrI9jTl97RxkAqXH7XZXb?si=iNCPFnaHTPi45OWzMcSazw&nd=1

YOUTUBE  

https://www.youtube.com/channel/UCTMvbYbi3nDE5u8BVhZJnIg

APPLE MUSIC  

https://music.apple.com/es/album/a-i-single/1668286418

DEEZER  

https://www.deezer.com/en/album/400367127?utm_campaign=clipboard-generic&utm_source=user_sharing&utm_medium=desktop&utm_content=album-400367127&deferredFl=1

  TIDAL  

https://tidal.com/browse/track/273325146

AMAZON MUSIC  

https://music.amazon.com/albums/B0BT1TXCKH?marketplaceId=A1RKKUPIHCS9HS&musicTerritory=ES&ref=dm_sh_O0QSLEB2sUQ9v2cSdaxKL3caD&trackAsin=B0BT1SKDBD

SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACEBOOK  

https://www.facebook.com/greengoat.band

INSTAGRAM  

https://www.instagram.com/greengoat.band/

TWITTER  

https://mobile.twitter.com/GreengoatBand