Οι Herc ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους single, Melian, σε συνεργασία με τον Arno Menses από τους Subsignal και πρώην μέλος των Sieges Even. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming, όπως Spotify, Apple Music και Amazon Music.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Το Melian μας παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό μείγμα των Herc, με επιρροές από τον folk rock χώρο σε συνδιασμό με το συμφωνικό μέταλ. Με την μαγευτική ατμόσφαιρα του, τα εθιστικά μελωδικά του στοιχεία και τις εξαιρετικές φωνητικές ερμηνείες των Herc και Arno Menses, αυτό το τραγούδι είναι σίγουρα κατάλληλο για τους θαυμαστές των Blind Guardian, Nightwish, αλλά και των Blackmore’s Night.

Ο Arno Menses, που έχει αποθεωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές στην progressive rock/metal σκηνή, προσθέτει ένα ξεχωριστό στοιχείο στο Melian με τα ανυπέρβλητα φωνητικά του και την συναισθηματική του παρουσία.

“Η συνεργασία με τον Arno σε αυτό το τραγούδι ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες που είχα ποτέ στη μουσική μου καριέρα,” λέει ο Ηρακλής. “Η μοναδική του φωνή έδωσε επιπλέον χρώμα και ενέργεια στο κομμάτι.”

Οι μελωδίες της άρπας της Αθηνάς Κουμαντάρου, προσθέτουν μια νέα, αιθέρια διάσταση στη τραγούδι, καθώς αναμειγνύονται αρμονικά με τις ενορχηστρώσεις και δημιουργούν ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. “Είμαι υπερήφανος για την συμμετοχή της Αθηνάς στο Melian”, λέει ο Ηρακλής. “Το ταλέντο και η δημιουργικότητά της είναι πραγματικά αξιοσημείωτα, προσθέτοντας στο τραγούδι την αιθέρια ατμόσφαιρα του.”

Οι Herc έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στη μουσική σκηνή από το 2016. “Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που κυκλοφορώ νέο υλικό” δηλώνει o Ηρακλής. “Το   Melian αντιπροσωπεύει πλήρως τον πρώιμο ήχο μου σε συνδυασμό με την εξέλιξη του μουσικού μου προσανατολισμού και στυλ. Η συνεργασία με τον Arno και την Αθηνά, θεωρώ πως ανέβασε το τραγούδι σε άλλο επίπεδο.”

Το Melian είναι μόνο η αρχή για τους Herc, καθώς έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από τους Herc.