Το album με τίτλο «24.4» ήρθε από τον Νίκο Αποστολάκο τον περασμένο Απρίλιο και μπήκε στα ακουστικά μας με μεγάλη χαρά, διότι ο Νίκος είναι ένας καλλιτέχνης που ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και σε προηγούμενες δουλειές του που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν μας είχε εντυπωσιάσει!

Η δισκογραφική του επιστροφή λοιπόν, έφτασε γεμάτη μουσικές με 15 τραγούδια να γεμίζουν κατά πολύ αυτόν το δίσκο, ο οποίος είναι ολοκληρωμένος και ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις του καλλιτέχνη, στοιχεία του δίσκου τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε. Μάλιστα, όλα αυτά που έχει επιλέξει ο Νίκος Αποστολάκος να βάλει στο νέο του album, φέρνουν κάτι από electro, κάτι από ελληνικό παλιό καλό ροκ. Θυμίζουν Depeche Mode. Θυμίζουν Ξύλινα Σπαθιά. Θυμίζουν Νίκο Αποστολάκο.

Και αυτό το γράφουμε, διότι όταν βάλεις να ακούσεις το δίσκο, θα φτάσουν στα αυτιά σου τραγούδια που στα προσφέρουν όλα αυτά κάτω από το τελικό πέπλο με τη σφραγίδα του Αποστολάκου. Μία σφραγίδα που έχουμε συναντήσει ανά στιγμές και στις προηγούμενες δουλειές και η αναφορά αυτή φυσικά γίνεται για την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή του και τον ιδιαίτερο τρόπο που έχει ο καλλιτέχνης να γίνεται ένα με τα τραγούδια και να τα παρουσιάζει στον ακροατή περνώντας του όλα τα συναισθήματα. Μόνο που αυτή τη φορά, στο album «24.4» θα συναντήσεις έναν Αποστολάκο πιο μουσικό, πιο συναισθηματικό, πιο ώριμο. Δούλεψε, έβαλε πάθος και το αποτέλεσμα που σου προσφέρει είναι απλά μοναδικό.

Εδώ θα ήθελα μάλιστα να σταθώ και στην παραγωγή του album που κάνει τον Νίκο Αποστολάκο και τις μουσικές που τον πλαισιώνουν να φαίνεται λες και είναι εδώ δίπλα στο δωμάτιο σου και δίνει μία μοναδική συναυλία. Εξαιρετική δουλειά.

Μουσική λοιπόν υπέροχη, φωνή ακόμα πιο καλή και τέλος ένα στιχουργικό κομμάτι που σε γεμίζει από παντού. Στο νέο αυτό δίσκο, έχουν γραφτεί τραγούδια για διάφορες πτυχές της ζωής, οι οποίες σε κάνουν να τις νιώσεις στο 100% από την ερμηνεία του καλλιτέχνη. Ωραία θέματα καθημερινά, αλλά και θέματα για την αγάπη, είναι κάποια από αυτά που θα στροβιλιστούν στο μυαλό σου και θα δώσεις ακόμα ένα συν σε αυτόν τον Έλληνα καλλιτέχνη.

Ακούστε σίγουρα τα “Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Ξένε Φύγε)”, “Πρίγκιψ Κουρέλι”, “Αλητεύω”, “Αθήνα – Παρίσι Μ’ Ένα Τανγκο”, “Το Κοράκι” και “Σκύλος Μαύρος” και θα δείτε και εσείς ότι θα γίνουν οι αγαπημένες σας συνθέσεις!

To «24.4» λοιπόν έρχεται στα ακουστικά σας με χορευτική ανοιξιάτικη διάθεση, ενώ περιλαμβάνει και ένα μείγμα ευαισθησίας, ρομαντισμού και δυναμισμού που θα σας κάνει να θέλετε να το ακούσετε σε πολλές στιγμές μέσα στη μέρα. Απλά εξαιρετικό και must για όλα τα γούστα! Μην το χάσετε!

 

**Tο review πραγματοποιήθηκε από τον Μανώλη Μ.**

 

https://www.facebook.com/NikosApostolakos.gr

https://www.instagram.com/nikos_apostolakos_official

https://orcd.co/prqzypa

 

 Νίκος Αποστολάκος – Μία – Μία | Nikos Apostolakos – Mia – Mia (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XEN5g50FeB4

Νίκος Αποστολάκος – Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=n-Uhahg6oJo

Νίκος Αποστολάκος – Τα Μαμόθρεφτα | Nikos Apostolakos – Ta Mamothrefta (Official Lyric Video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=pLHZTp5RWjU