ΝΙΝKASI // Morphing Jar // Live Friday 31st March @ Nomads Athens

 ️ Παρασκευή 31 Μαρτίου 

👉 Nomads Athens (Ερμού 135, Μοναστηράκι) 

 ΗΣΑΠ – Σταθμός Θησείο 

 Metro – Σταθμός Μοναστηράκι 

📍 Πόρτες : 21:00 

 Συναυλία ξεκινάει μετά τις 21:30 

🎟️ Είσοδος: Ελεύθερη 

Παρασκευή 31 Μαρτίου το Nomads υποδέχεται στο υπόγειο stage του, τους grunge  ’nroll Ninkasi  και τους πολλά υποσχόμενους  grungestoner powertrioMorphingJar.

Μια Live βραδιά με βαριές κιθάρες, παθιασμένα φωνητικά, drums grooves, ένα εκρηκτικό μείγμα grunge rock μουσικής & rock n‘ roll ενέργειας!  

🎸NINKASI ️‍🔥

Οι NINKASI είναι ένα συγκρότημα της Ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Μεγαλώνοντας στη δεκαετία του 90, τα μέλη είναι επηρεασμένα από τη μουσική σκηνή αυτής της περιόδου. 

Ξεκίνησαν να δουλεύουν το δικό τους υλικό, εμπνευσμένοι από μπάντες όπως οι Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, Foo Fighters και Distillers. Βαριές κιθάρες, μελωδικά φωνητικά που κυριαρχούν και σταθερά ρυθμικά που εναλλάσσονται μεταξύ ατμοσφαιρικών σημείων και έντονων ξεσπασμάτων. Ο ήχος τους είναι μια σύνθεση grunge και punk ρυθμών, ντυμένων με εξαιρετικές φωνητικές μελωδίες. 

Ως μουσικοί του σήμερα, οι Ninkasi δίνουν μια επίκαιρη εκδοχή των γνωστών ήχων της εποχής του Seattle, συνθέτοντας ένα είδος που μπορεί να περιγραφεί ως Grunge’n’Roll. 

Το “30something” είναι το πρώτο τους EP όπου παρουσιάζονται 4 νέα κομμάτια. Όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο Dope of Sound και ο Dime St έκανε τη μίξη και το mastering. 

Ειδικά για το βίντεο του κομματιού “30something” οι Ninkasi συνεργάστηκαν με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Sergio Ko, για να δημιουργήσουν ένα αφιέρωμα στους σύγχρονους underground καλλιτέχνες που κρατούν τη σκηνή ζωντανή! 

Τα τραγούδια υπάρχουν ήδη με μεγάλη απήχηση σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες όπως επίσης και στο YouTube. 

Mellow (music video) 

The Fix (animated music video) 

Today (lyric video) 

30something (official music video) 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ NINKASI ΣΤΑ SOCIAL MEDIA: 

YT : https://tinyurl.com/Ninkasi-yt  

FB: www.facebook.com/ninkasitheband/  

IG: www.instagram.com/ninkasi_band/   

Spotify: https://tinyurl.com/Ninkasi-sptfy  

 

🔥 Morphing Jar  

 

Οι Morphing Jar είναι παλιάς σχολής powertrio grunge μπάντα από την Αθήναμε έντονα sludge metal και stoner rock στοιχεία

 

 Links:  

FBhttps://www.facebook.com/Morphing-Jar-102547342352573/  

IG : https://www.instagram.com/morphing.jar/ 

𝐘T :  https://tinyurl.com/MorphingJar 

 

 

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/581982883865849