▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση και στο ταμείο.
Το psychedelic / doom / post κουιντέτο των Automaton, επιστρέφει στη σκηνή του Temple, φέρνοντας μαζί του σκοτεινούς, σχεδόν κινηματογραφικούς conceptual ήχους, ογκώδη έγχορδα και αργόσυρτα grooves που προμηνύουν ό,τι πιο δυσοίωνο. Εκεί που το doom συναντά την Κρητική παράδοση και το heaviness λειτουργεί ως σύμμαχος και όχι αντίπαλο δέος του λυρισμού, οι Automaton συνεχίζουν την αργόσυρτη, πομπώδη, αλλά σταθερή πορεία τους, όπως άλλωστε και το χάλκινο ρομπότ της Κρήτης, ο τιτάνιος Τάλως, από τον οποίον άντλησαν έμπνευση, τόσο για το όνομά τους, όσο και για το ήδη θρυλικό, δεύτερο σε σειρά album τους, που κυκλοφόρησε το 2018.
Τη συναυλία ανοίγουν οι newcomers Frenzee με το ανεβαστικό Australian punk rock style τους.
COVID-FREE EVENT:
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:
▶ Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)
▶ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης)
▶ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• W: http://thetemple.gr
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• IG: https://www.instagram.com/templeathens
• T: +30 210 3468523
• E: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr