Η 5η κυκλοφορία της Submersion Records είναι ένα split album μεταξύ των Selfish Dream και Was Constant, δύο Ελλήνων μουσικών με έφεση στην εξερεύνηση των απόμακρων ηχοτοπίων. Το album τιτλοφορείται “At Every Sunset” με σαφή αναφορά στο συναίσθημα που αφήνει το τελείωμα μιας δύσκολης μέρας και στο κατάλληλο soundtrack για κάτι τέτοιο.

Spotify Link
https://open.spotify.com/playlist/7Ka0r5Pd8Qnd2nLStyL33z?si=UAIRTwM-TD-0ib259_qnjg&fbclid=IwAR36tPRXlEivzbi7XlfW0mWxAZt-xsOxKwBuWZgQGlMqjkEmw3lllR5kUkk

Ο Selfish Dream είναι ένας ambient μουσικός και η δουλειά του επικεντρώνεται στη δημιουργία αφαιρετικών και ατμοσφαιρικών ηχοτοπίων. Με μοναδικό του εφόδιο μια κιθάρα και διάφορες πειραματικές μεθόδους ηχογράφησης, συνθέτει ambient κομμάτια που ξυπνούν συναισθήματα εύθραυστης βιαιότητας και έντασης, πάντοτε εντός δομημένης και συγχρονισμένης μεθοδολογίας. Είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός καλλιτέχνης με δισκογραφία 11 κυκλοφοριών που ενώνονται κάτω από μια ενιαία θεματική. Στο ντεμπούτο του για τη Submersion Records, το αρχικό φοβικό συναίσθημα απομόνωσης μετατρέπεται προοδευτικά σε μια εξερεύνηση των σκοτεινότερων πτυχών του ανθρώπινου ψυχισμού, καθώς η μοναξιά δίνει τη θέση της στη νοητική γαλήνη.

YouTube:

https://www.youtube.com/c/SelfishDreams

Instagram:

https://www.instagram.com/theselfishdream/

Ο Was Constant είναι ένας παραγωγός και συνθέτης με βάση τη Θεσσαλονίκη. Με μια δισκογραφία 5 κυκλοφοριών όπου η ambient συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική έχοντας ώς εργαλεία τα ατμοσφαιρικά synth, τις κιθάρες και ρυθμικές ηλεκτρονικές ακολουθίες. Η φουτουριστική αντίληψη των συνθέσεων σε αυτή του τη δουλειά με τίτλο ‘Nightingale’ έρχεται σε αντίθεση με το ιστορικό υπόβαθρο από το οποίο έχει εμπνευστεί, τις εκκλησιαστικές μελωδίες που συνέθεσε ο Ξένος ο Κορώνης τον 11ο αιώνα.

YouTube: https://www.facebook.com/wasconstant

Instagram: https://www.instagram.com/wasconstant/

 

Side A – Selfish Dream

 01. I Am the One, the One I Am

 02. Turn Those Fluorescent Lights On

 03. Your Opinion and My Opinion and Their Opinion

 04. You Will Never Amount to Anything

 05. But That Is Okay

 06. Keep Living the Good Life

 07. I Do Not Want to Die!

 

Composed by Selfish Dream ———————————————————

 

Side B – Was Constant

01. Nightingale

02. Nightingale Reversion

03. Nightingale part-2 Transposed

04. Nightingale Arp

Composed by Was Constant


All artwork by Decompression Graphics
www.facebook.com/decompressiongraphics/

Submersion 05|February 2021
Follow Us:
www.facebook.com/SubmersionRecords https://www.instagram.com/submersionrecords/