Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι Θεσσαλονικείς heavy metallers Serpent Lord (GR), κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο The Gospel of Judas”. Το τραγούδι είναι μια εισαγωγή των Serpent Lord (GR) σε ένα νέο κεφάλαιο και αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενού τους άλμπουμ.

Όπως αναφέρει η μπάντα, το The Gospel of Judas” είναι επηρεασμένο από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιούδα, το οποίο ήταν για χρόνια χαμένο και δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το 2006. Οι Serpent Lord (GR), παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά του Ιούδα, ο οποίος δεν είναι προδότης αλλά ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού. Έτσι, ο Ιούδας εφαρμόζει το Θείο Πλάνο του Θεού, με σκοπό την ανάσταση του Χριστού. Παρόλα αυτά, ο Ιούδας καταλήγει στην αυτοκτονία λόγω τύψεων, κάτι που σύμφωνα με την μπάντα δείχνει την χειραγώγηση που δέχθηκε ο ίδιος από τον Χριστό κι έτσι έμεινε στην ιστορία ως προδότης και όχι ως ο σωτήρας, όπως θα έπρεπε.

Το The Gospel of Judas” θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου συνοδευόμενο από ένα lyric video, ενώ το ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στα Infected Studios, με τον Τάσο Μακρίδη (Kin Beneath Chorus, Inhuman Rage) να συμμετέχει ως session drummer.

 Ακολουθώντας τον σύνδεσμο, μπορείτε να κάνετε pre-save το τραγούδι στο Spotify σας: https://distrokid.com/hyperfollow/serpentlordgr/the-gospel-of-judas

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του single, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιάννης Αντωνίου.

Line up:

Marios Arikas – vocals

George Terzitanos – rhythm/lead guitars/back vocals

Konstantinos Sotirelis – bass/back vocals

Lazaros Bouroutzoglou – rhythm/lead guitars

Nash Makridis – drums (session)

Χρήσιμα links:

Website: http://serpentlordgr.com/

Gmail: serpentlordband@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/SerpentLordband/

Instagram: https://www.instagram.com/serpent.lord_band/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1hHrzew1A9UfDntvOzVM6g

Bandcamp: https://serpentlordgr.bandcamp.com/album/towards-the-damned

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3u1zBTqKq60hYJ7RbS3eBZ?si=qpqHvig-QKCf2hGVNrQCPw

Amazon: https://music.amazon.com/artists/B082L37VPK?ref=dm_sh_8a60-67f2-dmcp-5f57-de6d7&musicTerritory=GR&marketplaceId=A3K6Y4MI8GDYMT

Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/serpent-lord-gr/1490613847