Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι Θεσσαλονικείς heavy metallers Serpent Lord (GR), κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο “The Gospel of Judas”. Το τραγούδι είναι μια εισαγωγή των Serpent Lord (GR) σε ένα νέο κεφάλαιο και αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενού τους άλμπουμ. Το “The Gospel of Judas” ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στα Infected Studios με τον Γιώργο Στουρνάρα να αναλαμβάνει την παραγωγή, μίξη και το μάστερ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το lyric video που δημιούργησε ο Γιάννης Αντωνίου για το κομμάτι:

Όπως αναφέρει η μπάντα, το “The Gospel of Judas” είναι επηρεασμένο από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιούδα, το οποίο ήταν για χρόνια χαμένο και δόθηκε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το 2006. Οι Serpent Lord (GR), παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά του Ιούδα, ο οποίος δεν είναι προδότης αλλά ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού. Έτσι, ο Ιούδας εφαρμόζει το Θείο Πλάνο του Θεού, με σκοπό την ανάσταση του Χριστού. Παρόλα αυτά, ο Ιούδας καταλήγει στην αυτοκτονία από τύψεις, κάτι που σύμφωνα με την μπάντα δείχνει τη χειραγώγηση που δέχθηκε ο ίδιος από τον Χριστό κι έτσι έμεινε στην ιστορία ως προδότης και όχι ως ο σωτήρας, όπως θα έπρεπε.

Line up:
Marios Arikas – vocals
George Terzitanos – rhythm/lead guitars/back vocals
Konstantinos Sotirelis – bass/back vocals
Lazaros Bouroutzoglou – rhythm/lead guitars
Nash Makridis – drums (session)

Χρήσιμα links:
Website: http://serpentlordgr.com/
Gmail: serpentlordband@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/SerpentLordband/

Instagram: https://www.instagram.com/serpent.lord_band/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1hHrzew1A9UfDntvOzVM6g

Bandcamp: https://serpentlordgr.bandcamp.com/album/towards-the-damned
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3u1zBTqKq60hYJ7RbS3eBZ?si=qpqHvig-QKCf2hGVNrQCPw
Amazon: https://music.amazon.com/artists/B082L37VPK?ref=dm_sh_8a60-67f2-dmcp-5f57-de6d7&musicTerritory=GR&marketplaceId=A3K6Y4MI8GDYMT
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/serpent-lord-gr/1490613847