Οι Spektrvm (προφέρεται Spectrum), δημιουργήθηκαν το 2016 στην Αθήνα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να μας παρουσιάζουν το καταπληκτικό τους ντεμπούτο Blood For Heaven, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα από την Sliptrick Records.

Το Leviathan, αποτελεί το κομμάτι με το οποίο οι Spektrvm επιλέγουν να μας συστηθούν. Το βίντεο που το συνοδεύει τους παρουσιάζει όλους μαζί εν μέσω καπνών, κεριών και μίας μυσταγωγικής ατμόσφαιρας που ταιριάζει απόλυτα στον progressive / post / heavy ήχο τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Το κομμάτι παίρνει το όνομά του από το Βιβλικό θαλάσσιο τέρας και μας μιλά για την υπερβολή της ματαιοδοξίας και για όλα τα τρομερά παιχνίδια που η ματαιοδοξία παίξει  με τη μνήμη μας.

 «Τι να πει κανείς για τη ματαιοδοξία. Η αλήθεια κάθε πάθους απαιτεί κάποια προσποίηση για να το κάνει ζωντανό. Τις περισσότερες φορές είναι το αόρατο κίνητρο και ο καθένας το κατανοεί όσο θέλει. Αλλά το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να σε προστατεύσει από αυτό, βρίσκεται στο πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου».

Οι Spektrvmείναι οι Θάνος Ζαμπετάκης (φωνητικά), Γιώργος Ζήκας (κιθάρα), Nicholas  Dhamo (κιθάρα), Μιχάλης Πουλιέζος (μπάσο), Λύο Παναγιωτόπουλος (drums). Recording και  mixing για  το  Leviathan  έγινε  από τα  CFN Recording Studios, mastering από τα  Vu Production Mastering Studios, artwork από το   Remedy Art Design. Η  σκηνοθεσία  για  το video έγινε από  τη Μαρία Χατζηγιάννη, κάμερα – dop – editing από τον  Μαρκέλλο Πλακίτση, βοηθός σκηνοθέτη-dop / backstage photography από  Christina Alossi, make-up artist Ελένη  Παϊρακταρίδου, ηθοποιός   Costas Funtastico και  τέλος  γυρίστηκε από  τα Manos Backline Services.

 

facebook.com/SpektrvmOfficial

instagram.com/spektrvm.official

spektrvm.bandcamp.com

youtube.com/channel/UCgTAveLxj7uSfV60iKpleRw