Τοποθετώντας το “The Recurring Trip of…” στο φυσικό του περιβάλλον, οι The Weather Underground εμφανίζονται στο Six D.o.g.s. το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσουν το νέο τους album στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μαζί τους ο God In A Cone σε μια βραδιά δυναμικού rock n roll.

Doors: 20:30
Tickets: 6€
https://www.viva.gr/tickets/music/the-weather-underground

 

Ακούστε το album των The Weather Underground σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Ένα ταξίδι από την πόλη με προορισμό τον τόπο καταγωγής και αντίστροφα. Αναχώρηση και προορισμός εναλλάσσονται μέσα στο χρόνο. Το ταξίδι σταθερό. Ωστόσο ο ταξιδιώτης αλλάζει. Ωριμάζει, θυμάται, γκρινιάζει, χαίρεται, λυπάται, θυμώνει. Αυτοκινητόδρομοι, βουνά, χωράφια, γραμμές τρένου, θάλασσα. Τα τοπία διαδέχονται το ένα το άλλο. Σαν τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο. Διαφορετική ιστορία το καθένα. Άλλη κατάσταση, άλλος ρυθμός, άλλο θέμα, άλλη ακρόαση κάθε φορά.
Ένα γνώριμο ταξίδι σαν και αυτό περιγράφει / συνοδεύει το “the Recurring Trip of the Weather Underground”. Μια παλέτα από ήχους που περιλαμβάνει grunge riffs αλλά και γλυκά arpeggios. Οι δυο κιθάρες φαίνεται να βρίσκονται σε μια διαρκή συζήτηση. Τα τύμπανα, θυμωμένα, ωμά αλλά και ήπια όταν πρέπει στηρίζουν το οικοδόμημα. Οι συμπαγείς μπασογραμμές δείχνουν να έχουν συνεχώς διαφορετικές διαθέσεις: funky, punk, alternative. Οι στίχοι βιωματικοί: επιστροφή, πρόσωπα, προτεραιότητες, περιπλάνηση, οικογένεια, καλοπέραση, θυμός, αστάθεια, πόλεις, αφίξεις και οι δείκτες του ρολογιού που χτυπούν ρυθμικά.