Η τρίτη κυκλοφορία της Submersion Records, είναι γεγονός. Το πειραματικό τρίο των Θεσσαλονικέων Kalabrian Syndrome  (https://www.facebook.com/KalabrianSyndrome) κυκλοφορούν το ομότιτλο album τους. 

Θα είναι διαθέσιμο σε 50 limited κασέτες και σε ψηφιακό download από τη σελίδα της Submersion στο Bandcamp (https://submersionrecords.bandcamp.com/), καθώς και σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Release Description

Το ομώνυμο album των Kalabrian Syndrome είναι μια πολυσυλλεκτικά εκφραστική δίοδος για τους τρεις μουσικούς που τους απαρτίζουν. Με επιρροές που εκτείνονται από την ψυχεδέλεια και τα blues, μέχρι το fuzz και το jazz rock, οι Κλεάνθης Σεμλίκος, Γιώργος Χαριζάνης και Νίκος Νεγκόγλου συνθέτουν ένα μωσαϊκό ήχων που παρασύρει τον ακροατή σε ένα ταξίδι όπου η έμπνευση είναι ξεκάθαρα σημαντικότερη από ταμπέλες μουσικών ειδών. Πρόκειται για ένα album φτιαγμένο από 3 έμπειρους μουσικούς, που συνδυάζουν δυναμικά riffs, υπνωτιστικές μελωδίες και συναρπαστικούς ρυθμούς παράλληλα με ένα drone/ambient ηχοτοπίο, που ωθεί τις επιρροές τους ακόμα περισσότερο σε ένα σύμπαν όπου η δημιουργική διαδικασία καθοδηγείται από πειραματικό αυτοσχεδιασμό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. 

 

Side A 

Ashtomouth

Koxaki

Drown in an attic

Side B 

Avra Kalavra

Villa Romantica

 

The Band:

Kleanthis Semlikos: Guitar

George Harizanis: Bass 

Nick Negoglou: Drums  

 

All tracks composed by Kalabrian Syndrome

All tracks recorded at Valve Studios

Mixed by Kalabrian Syndrome

Cover photo by Kelly

Layout and rest of artwork by Decompression Graphics

www.facebook.com/decompressiongraphics/

www.facebook.com/SubmersionRecords