Κάνοντας την παρθενική τους εμφάνιση, η σύνθεση των Unverkalt  αποτελείται από μέλη γνωστά στο χώρο της μέταλ σκηνής, τα οποία δημιούργησαν μια νέα side project μπάντα με επιρροές από τον post, experimental ήχο. Οι Unverkalt κυκλοφορούν το πρώτο CD single “The Boundary” μαζί με το αντίστοιχο βίντεο. Το βίντεο είναι σε σκηνοθεσία του Καναδού σκηνοθέτη Maxime-Claude L’Écuyer .

O debut δίσκος θα κυκλοφορήσει επίσημα σε hard copy και σε special edition έκδοση από την Vinylstore.gr στις 20.11.2020 ,με τίτλο L’Origine dumonde. Συγχρόνως θα κυκλοφορήσει και σε όλες τις streaming πλατφόρμες. (Spotify, itunes, Deezer, Amazon, Youtube, etc.)

Τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούνται από τους Themis Fad (κιθάρες), Demetria Kvu (φωνές), George Stamkos (κιθάρες), Jon Toussas (μπάσο) και John Dimitriou (τύμπανα). Οι ηχογραφήσεις και η παραγωγή του δίσκου ήταν μια ιδέα και ένα απωθημένο χρόνων που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και ολοκληρώθηκε μετά από διάφορες αλλαγές οπού φέρανε τον ήχο εκεί που ήθελαν τα μέλη των Unverkalt.

Τη μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Dionisis Christodoulatos από τα CFN Studio. Η μπάντα δήλωσε: “Ήταν ένα όνειρο και ένα μεγάλο εγχείρημα να γράψουμε μουσική πέρα από τα συνηθισμένα μας μονοπάτια της μέταλ μουσικής θέλοντας να αποφύγουμε συνθέσεις που μας έχουν επηρεάσει”.

Our Socials  https://www.facebook.com/Unverkalt https://www.instagram.com/unverkalt/

Photoshooting Black Retina Photography